Gå til innholdet

En ærlig blogg om olje

Jeg vet nesten ingenting om olje, men det jeg vet er at Norge har tjent veldig mye på at vi har mye olje under havet og sånt, jeg aner egentlig ikke hva jeg skal skrive fordi jeg vet ikke en dritt om olje ting. Man har vel plastik i alle type plastikk ting man har hjemme, og jeg og mamma er veldig glade i og kjøpe ting vi ikke trenger. Derimot mye plastikk, all sminken jeg har, har jo plastikk på seg, alle børster og til og med dekselet til Iphonene min. Macene til meg og mamma har jo plastikk på seg . Så jeg tipper jo at vi har mye olje og ting med olje i seg hjemme hos oss.

Jeg tror aldri jeg kunne jobbet på en sånn oljeplattform, det er sikkert drit kaldt og vått, det er sikkert ekstremt slitsomt og jobbe.

Skrevet av jente, 10. klasse

Oppdatert