Bayerngas Norge

Go to content

Årets fotballkamp mot Dynamite Girls

Released - Last updated

Etter fjorårets kamp som endte med knappest mulig margin 1-2, var ambisjonen i år å vinne. Forutsetningene skulle være de beste: Små og lette Dynamite Girls mot Bayerngas sin kampmaskin med en gjennomsnittlig dødvekt på 90 kg+.

_roa-bayerngas_001_20140911-2-800x450

Dessverre er også ferdigheter med ball et viktig kriterium. På tross av intens oppladning dagen før med fire kamper i Olje-Cupen i Valhall, endte det også denne gangen med tap. Dynamite girls vet til enhver tid hvor ballen er, hvor den skal, hvordan de skal få den dit og hvem som tar i mot. For Bayerngas er det annerledes. Ballen har tilsynelatende en irriterende tendens til å gå dit den ikke skal, og når dette kobles med at medspillerne ofte ikke er der de skal. ender det opp med at mesteparten av kampen foregår på Bayerngas sin halvdel.

fotball-roa-6

På tross av keeperspill i weltklasse, scoret Røa allerede i det 14. minutt ved Elen Botten. Deretter økte Gloria Douglas i det 17. minutt. I andre omgangs 8. minutt skyter Synne Skinnes Hansen dagens til da vakreste skudd fra nesten 40 meter rett imål. Man kunne da tro at luften ville gå ut av Bayerngas. Men slik gikk det ikke. Tvert i mot: Nå ble det gitt full gass og IT sjef Knut Riiber scorte Bayerngas sitt første mål i kampens 36. minutt. To minutter etter fyrte Tor Atle Wiklund av årets kanon som sikret ham tittelen banens beste Bayerngas spiller. Nå ante man en sensasjon, men så dundret Elen Botten inn 4-2 i det 47. minutt og siden det da ikke var mer pust igjen i spillerne fra Bayerngas, ebbet kampen ut.

_roa-bayerngas_027_20140911-800x566

Bayerngas er imidlertid meget optimistiske med sikte på neste år. Juniorstallen fikk prøve seg de siste 10 minuttene og briljerte med egoistiske oppvisninger i driblinger, skudd og mangel på sentringer. Her er det lite som trengs av justeringer før de fleste kan gå rett inn på hovedlaget.

Avslutningsvis ble det servert grillmat og drikke i forsonlig samvær mellom de to lagene.
Updated